Suomen Rautatiemuseo
Hyvinkäänkatu 9
05800 Hyvinkää

Virtuaaliopastus klo 18.00: Menneiden aikojen rautatiematkoilla

Päivämäärä: 
11.05.2021

Virtuaaliopastus: Menneiden aikojen rautatiematkoilla 11.5.2021 klo 18.00

Virtuaalisella opastuskierroksella pääset tutustumaan 1800-luvun höyryvetureihin ja 1900-luvun moottorivaunuihin, kuten Pikku-Ruskoon, Felixiin, Puumottiin ja Lättähattuun. Kurkistamme menneiden aikojen matkantekoon ja matkustusluokkiin sekä nousemme sisälle vaunuihin, joihin tavallisesti ei pääse tutustumaan.

Oppaana toimii Suomen Rautatiemuseon museolehtori Inka Alén, joka johdattaa osallistujat museon näyttelyyn ja entisaikojen matkustustunnelmiin. Virtuaaliopastuksella on aikaa myös kysymyksille ja omien muistojen jakamiselle. Kierros kestää n. 30–45 minuuttia. Voit ostaa opastukselle yksittäisen paikan.

Live-yhteys oppaan kanssa tapahtuu Zoomissa. Virtuaaliseen opastukseen voit liittyä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Lähetämme linkin palveluun viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tarkemmat ohjeet saat vielä tilausvahvistuksen yhteydessä. 

Kierrokset toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan Seuramatkojen ja Hyria koulutuksen kanssa.

Tällä kierroksella saat kevättarjouksena 5 euron alennuksen lipun hinnasta. Lunasta alennus verkkokaupassa koodilla: KEVAT101121

Katso lisätietoja ja osta lippu matkailuyhdistys HelsinkiNorthin verkkokaupasta.

Opas esittelee vanhaa matkustajavaunua Suomen Rautatiemuseon näyttelyhallissa.