Suomen Rautatiemuseo
Hyvinkäänkatu 9
05800 Hyvinkää

Suomen Rautatiemuseoon haetaan yhteisökoordinaattoria

Haemme Suomen Rautatiemuseoon yhteisökoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka kesto on 7 kk.

Yhteisökoordinaattori työskentelee osallistamishankkeessa, jossa kokeillaan uudenlaisia yhteistyön muotoja rautatiealan kulttuuriperinnön tallentamisessa ja museon kokoelmatyössä. Yhteisökoordinaattori kehittää ja koordinoi yhteistyötä vapaaehtoisten harrastajien ja yhteisöjen kanssa, sekä toteuttaa työpajoja ja tapahtumia erilaisia digitaalisia kanavia ja alustoja hyödyntäen. Työpiste ei valitettavasti ole esteetön.

Toivomme henkilöltä

Oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta

Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Sosiaalisen median kanavien hyvää tuntemusta

Digitaalisten alustojen hyvää tuntemusta

Kokemusta osallistavien menetelmien käytöstä

Innostunutta asennetta historiaa ja museotoimintaa kohtaan

 

Eduksi katsotaan museoalan koulutus ja kokemus museotyöstä, asiakaspalvelusta, vapaaehtoistyön ohjaamisesta sekä tallennus-, tiedonkeruu- tai joukkoistamishankkeista.

Työsuhteessa noudatetaan 14 viikon koeaikaa ja Museoalan työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy Museoalan TES:n mukaan koostuen peruspalkasta ja mahdollisesta henkilökohtaisesta lisästä.

Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset + CV sähköpostitse 15.2.2021 mennessä osoitteeseen tiina.lehtinen(at)rautatiemuseo.fi. Tiedusteluihin vastaa museonjohtaja Tiina Lehtinen p. 040 8625 243 ja tiina.lehtinen(at)rautatiemuseo.fi.

Suomen Rautatiemuseo on valtakunnallinen rautatiealan vastuumuseo, joka toimii Hyvinkäällä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Museo on perustettu vuonna 1898 ja sitä ylläpitää Rautatiemuseon Säätiö. Museo tallentaa, nostaa esiin ja ylläpitää rautatiealan ja siihen liittyvien toimijoiden historiaa. Museo tarjoaa elävää rautatiehistoriaa tapahtumien, näyttelyiden ja nostalgialiikenteen muodossa. Museossa vierailee vuosittain noin 27 000 kävijää.

Rautatiemuseon veturitalli ja kääntöpöytä lumisena talvipäivänä.