Suomen Rautatiemuseo
Hyvinkäänkatu 9
05800 Hyvinkää

Rautatiemuseopäivään 12.8.2018 haetaan vapaaehtoistyöntekijöitä

Oletko kiinnostunut rautateistä, vanhoista junista ja museotapahtumista? Haluatko mukaan iloiseen joukkoon tekemään Rautatiemuseopäivää 2018?

Etsimme porukkaamme lisää reippaita ja osaavia vapaaehtoistyöntekijöitä. Rautatiemuseopäivä on perinteeksi muodostunut, jokavuotinen tapahtuma, jossa vierailee päivän aikana yli 2000 kävijää. Tapahtumaa on tekemässä museon henkilökunnan lisäksi yli 80 vapaaehtoista, jotka toimivat mm. asiakaspalvelu- ja valvontatehtävissä.

Kesäinen koko perheen tapahtuma järjestetään Suomen Rautatiemuseon alueella sunnuntaina 12.8.2018 klo 10–17. Ohjelmassa on liikkuvia museojunia, kääntöpöytänäytöksiä, resiina-ajelua, puistojuna vauhdissa ja paljon muuta.

Vapaaehtoisena pääset mahdollistamaan tätä tapahtumaa ja saat kurkata kulissien taakse. Museopäivä tarjoaa huvia myös tekijöilleen, tauollasi voit piipahtaa veturin ohjaamossa tai pumpata hetken resiinaa.

Hae Rautatiemuseopäivän vapaaehtoistyöntekijäksi viimeistään 26.6. lähettämällä lyhyt esittely itsestäsi sähköpostiin talkoolaiset@rautatiemuseo.fi

Aurinkoista kesää ja Rautatiemuseopäivän odotusta!