Suomen Rautatiemuseo
Hyvinkäänkatu 9
05800 Hyvinkää

Rautatiemuseon säätiön apurahan hakuaikaa on pidennetty 30.4. saakka

Koska Resiina-lehden ilmestyminen viivästyi, päätimme jatkaa Rautatiemuseon säätiön apurahan hakuaikaa 30.4.2019 saakka. Aiemmin ilmoitettu ja Resiina-lehden ilmoituksessa mainittu päivämäärä ei siis pidä paikkaansa.

Rautatiemuseon säätiö julistaa haettavaksi vapaamuotoisella hakemuksella vuoden 2019 apurahan henkilöille tai yhteisöille, jotka ovat toimineet ansiokkaasti rautatieperinteen vaalijana. Apuraha(t) voidaan myöntää myös rautatiehistorian tutkimustyöhön tai julkaisemiseen.

Apuraha on haettava 30.4.2019 mennessä. Apurahan saajille ilmoitetaan apurahan saamisesta kirjeitse tai sähköpostitse ja heidän on toimitettava selvitys rahan käytöstä vuoden sisällä sen myöntämisestä.

Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan henkilötiedot, osoite, apurahan käyttötarkoitus ja kustannusselvitys sekä anottava summa. Lisätietoja antaa tarvittaessa Susanna Eskola p. 040 8625 243, susanna.eskola( at )rautatiemuseo.fi.

Hakemus toimitetaan kirjeitse osoitteella Rautatiemuseon säätiö, Apuraha-anomus, Hyvinkäänkatu 9, 05800 Hyvinkää. Apurahansaajat julkaistaan päätösten antamisen jälkeen.

Rautatiemuseon säätiön hallitus