Suomen Rautatiemuseo
Hyvinkäänkatu 9
05800 Hyvinkää

RAUTATIEMUSEON SÄÄTIÖN APURAHAN HAKU VUODELLE 2023

Rautatiemuseon säätiö julistaa haettavaksi vapaamuotoisella hakemuksella vuoden 2023 apurahan henkilöille tai yhteisöille, jotka ovat toimineet ansiokkaasti rautatieperinteen vaalijana. Apuraha(t) voidaan myöntää myös rautatiehistorian tutkimustyöhön tai julkaisemiseen.

Apuraha on haettava 1.2.2023 mennessä. Apurahan saajille ilmoitetaan apurahan saamisesta kirjeitse tai sähköpostitse ja heidän on toimitettava selvitys rahan käytöstä vuoden sisällä sen myöntämisestä. Hakijan mahdollisesti aikaisemmin saama Rautatiemuseon Säätiön myöntämä apuraha täytyy olla selvitettynä uutta hakiessa.

Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan henkilötiedot, osoite, apurahan käyttötarkoitus ja kustannusselvitys sekä anottava summa. Lisätietoja tarvittaessa antaa Tiina Lehtinen p. 040 8625 243, tiina.lehtinen@rautatiemuseo.fi.

Hakemus toimitetaan kirjeitse osoitteella Rautatiemuseon säätiö, Apuraha-anomus, Hyvinkäänkatu 9, 05800 Hyvinkää tai tiina.lehtinen@rautatiemuseo.fi. Apurahansaajat julkaistaan päätösten antamisen jälkeen.

 

Rautatiemuseon säätiön hallitus