Suomen Rautatiemuseo
Hyvinkäänkatu 9
05800 Hyvinkää

Muistoja raiteilta - työpaja kuuroille

Päivämäärä: 
12.03.2022

Huom. tapahtumaa siirrettiin koronarajoitusten takia ja siinä on uusi päivämäärä.

Tule mukaan Suomen Rautatiemuseossa järjestettävään kuurojen muistelutyöpajaan lauantaina 12.3.2022 klo 12–15!

Mikä on mieleenpainuvin junamatkasi? Oletko käynyt interraililla tai matkustanut yöjunassa? Muistatko, milloin pääsit ensimmäisen kerran junan kyytiin tai millaista kuurojen junamatkailu oli ennen junien infonäyttöjä ja appeja? Junamatkailuun liittyy paljon muistoja, joita haluamme kuulla ja tallentaa. Muistot voivat olla vuosikymmenten takaa tai vaikka tältä viikolta.

Suomen Rautatiemuseo ja Kuurojen museo järjestävät yhteistyössä tapahtuman, jossa kerätään muistoja rautatiematkustamisesta kummankin museon kokoelmiin. Muistelutyöpajassa pääset opastetulle aikamatkalle Perinnejuna Valtterin vaunuihin. Tilaisuus on tarkoitettu kuuroille ja siinä on viittomakielen tulkkaus.

Työpajaan on ennakkoilmoittautuminen tulkki- ja tilajärjestelyiden takia. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa kokoelmat (at) rautatiemuseo.fi tiistaihin 8.3.2022 mennessä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Jos et pääse paikalle, mutta haluaisit kertoa muistoistasi, tee meille video. Otamme mielellämme vastaan videoituja muistoja rautatiematkustamisesta. Videot voi lähettää osoitteeseen kokoelmat (at) rautatiemuseo.fi.

Muistelutyöpaja on osa Sign Language International Potential -hanketta. Tervetuloa!

Muistelutyöpajasta kertova kuvamainos, jossa matkustajia istuu Porkkana-junan vaunussa vuonna 1968.