Suomen Rautatiemuseo
Hyvinkäänkatu 9
05800 Hyvinkää

Kummitusjunan konduktööri -kierrokset halloweenin aikaan

Päivämäärä: 
30.10.2019

Joka vuosi, yhtenä ja samana iltana, vanhalle asemalle seisahtuu kummitusjuna. Mikä on junan salaisuus ja kenelle kellot soivat? Miten kolmiprismainen aavekiikari toimii? Entä mistä syystä kummitusjunan aavekonduktööri Aaprahami Mähkönen vaeltaa ympäriinsä niin kammottavasti valittaen ja vonkuen?

Hauska ja hiukkasen jännittäväkin mysteerikierros sijoittuu yli sadan vuoden takaiseen maailmaan, höyryveturien ja keisareiden aikaan. Mukana menossa ovat Postia asemapoika Fransille -seikkailukierrokselta tutut asemakatti Makarattinoff sekä pöyhkeä asemapäällikkö Ferdinand Mayer-Hoyer.

Teatteri Vuohen vauhdikas työryhmä toteuttaa Kummitusjunan konduktööri -kierroksen Suomen Rautatiemuseossa keskiviikkona 30.10.2019 klo 17.00, 18.15 ja 19.30. Draamakierrokset on suunnattu 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Suosittelemme, että lapset osallistuvat kierrokselle ilman aikuisia. Mukaan mahtuu max. 20 lasta yhteen ryhmään. 

Kierroksen hinta: 5 €/osallistuja. Halutessaan voi pukeutua halloween-asuun. Ota pukeutumisessa huomioon, että näyttelyhalleissa on talven lähestyessä viileätä.

Tiedustelut ja ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla museolehtori Inka Alénille: inka.alen( at )rautatiemuseo.fi.
Kun ilmoittaudut, lähetä lapsen nimi, ikä ja kierrostoive (klo 17.00, 18.15 vai 19.30).

Rautatiemuseon museokauppa ja pikkukahvila museon aulassa palvelevat asiakkaita normaalin päiväaukioloajan lisäksi Halloween-iltana keskiviikkona 30.10.2019 klo 16.45–20.00 Kummitusjunan konduktööri -kierrosten ajan. Tarjolla on uniikkeja museokauppatuotteita sekä pientä syötävää ja juotavaa. Tervetuloa!