Suomen Rautatiemuseo
Hyvinkäänkatu 9
05800 Hyvinkää

Hiihtolomaviikon puuhia Rautatiemuseossa

Päivämäärä: 
20.02.2018 - 25.02.2018

Hiihtolomalla Suomen Rautatiemuseossa on monenlaista hauskaa puuhaa kaikenikäisille, erityisesti koululaisille ja perheille.

Torstaina 22.2. ohjelmassa on Postia asemapoika Fransille -seikkailukierroksia. Lapsille suunnattu kierros vie mukanaan höyryvetureiden ja keisareiden aikaan. Kierroksille tulee ilmoittautua ennakkoon inka.alen@rautatiemuseo.fi.
Tarkempaa tietoa seikkailukierroksista löydät täältä.

Kierrosten lisäksi viikon aikana on luvassa junaradan rakentelua, lautapelejä, askartelupaja sekä omatoimisia suunnistustehtäviä. Museon lipunmyynnistä on saatavilla Museobingoa ja Bongaa vaunut ja veturit -vihkoa, joissa molemmissa pääsee omatoimisesti tutustumaan museon näyttelyyn ja tekemään erilaisia tehtäviä.

Hiihtolomaviikon aikana voi testata radanrakennustaitojaan ja kokeilla erilaisia junaleikkejä museon isolla Brio-radalla. Askartelutyöpajassa veturitallin päädyssä voi värittää ja askarrella omaan tahtiin pieniä junia, kuten Lättähattuja.

Hiihtolomaviikon aikana museon kahvila palvelee Perinnejuna Valtterin 1950-luvun kahvilavaunussa. Tarjolla on kahvin lisäksi pientä suolaista ja makeaa syötävää.

Museo on hiihtolomaviikolla 20.–25.2.2018 auki pidennetysti ti–pe klo 10–15 ja la–su klo 10–17.