Käyttöohje

Sivusto koostuu kolmenlaisista sivuista: esittelysivuista, kohdetietosivuista ja panoraamasivuista. Ohessa yhteenveto tärkeimmistä kuviin liittyvistä komennoista.

Esittely- ja kohdetietosivut

Sekä esittely- että kohdetietosivuilla olevia kuvia voi suurentaa napauttamalla kuvaa. Ison kuvan saa suljettua joko napauttamalla kuvan oikeassa alalaidassa olevaa punaista ruksia tai napauttamalla kuvan ulkopuolella. Mikäli sivulla oli useampi kuin yksi kuva, niin ison kuvan ylälaidassa olevien sinisten nuolien avulla voi siirtyä seuraavaan / edelliseen kuvaan.

Seuraava kuva Edellinen kuva Sulje kuva

Panoraamasivut

Kun panoraamasivu avataan alkaa katsottava panoraamakuva pyöriä automaattisesti ruudulla. Mikäli kuva halutaa pysäyttää niin tämä onnistuu joko napauttamalla kuvaa tai napauttamalla pysäytys-painiketta. Katselukulmaa voi kääntää napauttamalla halutun suunnan kuvaketta (Ylöspäin, Alaspäin, Oikealle, Vasempaan). Kuvaa voi zoomata lähemmäksi "+"-painikkeella ja kauemmaksi "-"-painikkeella. Pysäytetyn kuvan saa jälleen liikkumaan napauttamalla halutun suunnan käynnistyspainiketta. Kuvaa on myös mahdollista pyöritellä "vapaasti" ottamalla sormella kuvasta "kiinni" ja vetämällä haluttuun suuntaan.

Käynnistä kuvan pyöritys oikealle Ylöspäin Oikealle Lähennä kuvaa
Käynnistä kuvan pyöritys vasempaan Alaspäin Vasempaan Loitonna kuvaa
Panoraaman pysäyttäminen