Suomen Rautatiemuseo
Hyvinkäänkatu 9
05800 Hyvinkää

Virtuaaliopastus: Menneiden aikojen rautatiematkoilla

Päivämäärä: 
08.04.2021

Virtuaaliopastus: Menneiden aikojen rautatiematkoilla 8.4.2021 klo 10.00

Virtuaalisella opastuskierroksella pääset tutustumaan 1800-luvun höyryvetureihin ja 1900-luvun moottorivaunuihin, kuten Pikku-Ruskoon, Felixiin, Puumottiin ja Lättähattuun. Kurkistamme menneiden aikojen matkantekoon ja matkustusluokkiin sekä nousemme sisälle vaunuihin, joihin tavallisesti ei pääse tutustumaan.

Oppaana toimii Suomen Rautatiemuseon museolehtori Inka Alén, joka johdattaa osallistujat museon näyttelyyn ja entisaikojen matkustustunnelmiin. Virtuaaliopastuksella on aikaa myös kysymyksille ja omien muistojen jakamiselle. Kierros kestää n. 30–45 minuuttia. Voit ostaa opastukselle yksittäisen paikan.

Live-yhteys oppaan kanssa tapahtuu Zoomissa. Virtuaaliseen opastukseen voit liittyä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Lähetämme linkin palveluun viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tarkemmat ohjeet saat vielä tilausvahvistuksen yhteydessä. 

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Suomen Rautatiemuseo on suljettu, mutta tällä virtuaalisella opastuksella pääset kurkistamaan suljettujen ovien taakse. Kierrokset toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan Seuramatkojen ja Hyrian kanssa.

Katso lisätietoja ja osta lippu puoleen hintaan (10 €) HelsinkiNorthin verkkokaupasta.

Opas esittelee vanhaa matkustajavaunua Suomen Rautatiemuseon näyttelyhallissa.