Suomen Rautatiemuseo
Hyvinkäänkatu 9
05800 Hyvinkää

Rautatiemuseolle haetaan kesätyöntekijöitä asiakaspalveluun

Suomen Rautatiemuseo etsii asiakaspalvelutiimiin kesätyöntekijöitä toukokuun lopulta elokuun alkupuolelle. Vapaapäivät sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua museokaupassa, lipunmyynnissä ja puistojunassa, kesäkahvilan hoitoa ja tapahtumatoimintaan osallistumista. Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää, positiivista asiakaspalveluasennetta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.  Kiinnostus historiaan tai rautateihin katsotaan eduksi sekä kokemus kassatyöskentelystä ja muu kielitaito. Toivomme hakijoilta alalle soveltuvia opintoja kuten matkailu- tai museoalan opintoja.

Museossa noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalveluvastaava Jenni Sourama jenni.sourama@rautatiemuseo.fi tai puh. 040 581 4001.  Hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan 25.3.2019 mennessä sähköpostitse vs.museonjohtaja Taina Rantalalle taina.rantala@rautatiemuseo.fi 

Suomen Rautatiemuseo on Hyvinkäällä sijaitseva valtakunnallinen erikoismuseo, jota ylläpitää Rautatiemuseon säätiö. Museossa vierailee 25 000 kävijää vuosittain. Se sijaitsee vanhalla Hanko-Hyvinkää -rautatien asema- ja varikkoalueella.