Puistojuna on liikenteessä päivittäin sään salliessa

Museon puistojuna on liikkeellä päivittäin sään salliessa klo 11.15–16.30.  Pieni veturi ottaa kyytiinsä pienempiä ja isompia matkustajia ja tekee kierroksen Rautatiemuseon puistossa.

Sadesäällä ja myrskyssä puistojuna ei voi kulkea turvallisuussyistä. Jo pienet sadekuurot aiheuttavat katkon ja joudumme odottamaan kiskojen kuivumista. Jos puistojuna on vierailusi tärkein asia, suosittelemme katsomaan säätiedotusta ja sadetutkaa ennen museolle lähtöä.

Museon sisäänpääsymaksun hinnalla pääsee myös puistojunan kyytiin. Jos tulet pelkästään junaan, osta junalippu Pakarituvan kesäkahvilasta museon puistossa. Lippu maksaa 1 euron ja se on voimassa koko päivän.

Tervetuloa juna-ajelulle ja nauttimaan kesäkahvilan antimista museon kauniiseen puistoon!

Veturinkuljettaja on valmiina lähtöön puistojunan kanssa museon puistossa.