Suomen Rautatiemuseo
Hyvinkäänkatu 9
05800 Hyvinkää

Ilmoittaudu talkoolaiseksi Rautatiemuseopäivään

Kesä on jo täällä ja Rautatiemuseopäivä 2015 lähestyy pikku hiljaa. Jotta voimme tarjota kävijöille elämyksellisen Rautatiemuseopäivän, tarvitsemme taas joukkoomme monia reippaita talkoolaisia.

Oletko kiinnostunut toimimaan talkoolaisena Rautatiemuseopäivänä 9.8.2015? Tapahtuma on avoinna yleisölle klo 10–17. Museo tarjoaa päivän aikana talkoolaisille talkooruoan. Perheesi jäsenet pääsevät myös ilmaiseksi sisään tapahtumapäivänä.

Jos olet kiinnostunut toimimaan talkoolaisena, ilmoittaudu mieluiten sähköpostitse osoitteeseen talkoolaiset@rautatiemuseo.fi viimeistään 26.6.2015.

Jos sinulla on tallessa aiempina vuosina käytetty punainen Rautatiemuseopäivän t-paita, niin otathan sen mukaan, kun tulet talkoolaiseksi. Jos sinulla ei ole vielä paitaa tai se on väärän kokoinen, ilmoita yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen tarvittavan t-paidan koko ilmoittautumisen yhteydessä 26.6. mennessä, niin tilaamme lisää paitoja. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös postiosoitteesi sekä mahdollinen erityisruokavaliosi.

Aurinkoista kesää ja Rautatiemuseopäivän odotusta!