Suomen Rautatiemuseo
Hyvinkäänkatu 9
05800 Hyvinkää

Aineiston tilauslomake

Tällä lomakkeella tilataan aineistoa nähtäväksi tutkijasaliin. Aineisto toimitetaan tutkijasaliin etukäteen varaamallesi tutkijapäivälle.
Huomioithan kuitenkin, että aineiston minimitoimitusaika on kaksi viikkoa.
Sinuun otetaan yhteyttä, jos toimitusaika on pidempi tai jos aineistoa ei voida toimittaa.

Valitse tähän etukäteen varaamasi tutkija-aika.
Listaa haluttu aineisto Arkisto: Pääsarja, sarja, järjestysnumero, vuosi, asiakirjan nimi Kirjasto: teoksen nimi, tekijä, ilmestymisvuosi / Lehden nimi, numero, vuosi Piirustusarkisto: Veturi- tai vaunutyyppi, mitä piirros esittää Valokuvat: Valokuvan aihe, kuvauspaikka, aika

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn seuraavat säännöt:

Vakuutan antamani tiedot oikeiksi. Sitoudun noudattamaan Suomen Rautatiemuseon arkisto- ja tietopalvelun käyttösääntöjä ja aineistokohtaisia ohjeita, tekijänoikeus- ja tietosuojalakia sekä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Asiakirjaa tai muuta aineistoa ei saa käyttää sen henkilön vahingoksi tai halventamiseksi, jota aineisto koskee, tai hänen läheisensä vahingoksi tai halventamiseksi taikka sellaisten muiden etujen loukkaamiseksi, joiden suojaksi salassapitovelvollisuus on säädetty. Sitoudun tätä noudattamaan ja olen tietoinen siitä, että salassapitovelvollisuuden rikkominen on rangaistavaa.

 Hyväksyn annetut ohjeet ja sitoudun noudattamaan niitä.